Ανδρουλάκης:-Η-Δημοκρατική-Παράταξη-μπορεί-να-ανοίξει-την-πόρτα-εξόδου-της-Νέας-Δημοκρατίας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρουλάκης: Η Δημοκρατική Παράταξη μπορεί να ανοίξει την πόρτα εξόδου της Νέας Δημοκρατίας

Ανδρουλάκης: Η Δημοκρατική Παράταξη μπορεί να ανοίξει την πόρτα εξόδου της Νέας Δημοκρατίας

Ανδρουλάκης: Η Δημοκρατική Παράταξη μπορεί να ανοίξει την πόρτα εξόδου της Νέας Δημοκρατίας

Την αγορά της Κορίνθου επισκέφθηκε το πρωί της Πέμπτης ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης απ’ όπου εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού, με επίκεντρο «την ακρίβεια που δυσκολεύει τη διαβίωση πολλών πολιτών».

«Πριν ένα χρόνο, η Νέα Δημοκρατία πήρε 41% στις εθνικές εκλογές και το “ευχαριστώ” του κ. Μητσοτάκη στον ελληνικό λαό είναι μέσα σε ένα χρόνο να ζει με την περισσότερη ακρίβεια στην Ευρωζώνη, να έχει τη χαμηλότερη αγοραστική δύναμη στην Ευρωζώνη και να πληρώνει τα περισσότερα χρήματα για την υγεία του στην Ευρωζώνη», είπε ο κ. Ανδρουλάκης και συνέχισε: «Αυτό τι δείχνει; Ότι δεν ενδιαφέρονται για τα πραγματικά προβλήματα του ελληνικού λαού. Και δεν φτάνει μόνο αυτό, σήμερα επισείει τον κίνδυνο της αστάθειας, προσπαθώντας να εκβιάσει ξανά την ψήφο του ελληνικού λαού στις ευρωπαϊκές εκλογές».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ υπογράμμισε πως «απάντηση σε αυτήν την αλαζονεία και την περιφρόνηση των μεγάλων προβλημάτων της ελληνικής κοινωνίας, είναι ψήφος αποδοκιμασίας στην κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη στις 9 Ιουνίου και στήριξη στη Δημοκρατική Παράταξη και το ΠΑΣΟΚ για να υπάρχει ισχυρή, σοβαρή αντιπολίτευση, που θα είναι η μελλοντική κυβέρνηση».

«Το μόνο χέρι που μπορεί να ανοίξει την πόρτα εξόδου της Νέας Δημοκρατίας από το Μέγαρο Μαξίμου είναι αυτό της Δημοκρατικής Παράταξης» τόνισε ο κ. Ανδρουλάκης και προσέθεσε:

«Γι’ αυτό, ζήτω, λοιπόν, να μας εμπιστευτεί ο ελληνικός λαός και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να είναι καλύτερη η ζωή του, λιγότερες οι ανισότητες και πολύ μεγαλύτερη η προοπτική των παιδιών του και του ίδιου».

Related posts

Κεραμέως: Θέλουμε να προσθέσουμε περισσότερα φίλτρα αξιοκρατίας, αντικειμενικότητας και αποτελεσματικότητας στο Δημόσιο

timesadmin

ΠΑΣΟΚ: Μόνο θυμηδία προκαλεί η ιλαροτραγωδία που παρακολουθούμε να εξελίσσεται μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ

timesadmin

Βουλή: Στα χαμηλότερα επίπεδα από το 2004 η συναίνεση της αντιπολίτευσης στα νομοσχέδια της κυβέρνησης

timesadmin

Χριστοδουλάκης: Οφείλουμε να διεκδικούμε να ακούγεται η φωνή και η θέση του ΠΑΣΟΚ παντού

timesadmin

Άδωνις Γεωργιάδης: Ξανά στη Βουλή για την τροπολογία για τους μετανάστες

timesadmin

Συγκινεί ο Σωκράτης Φάμελλος για τον θάνατο της συζύγου του: Η οικογένεια μπόρεσε να κρατηθεί μετά την απώλεια της Πόπης

wp-needuser