Ανακοινώθηκαν-οι-Υποτροφίες-brive-για-το-2023
ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοινώθηκαν οι Υποτροφίες Brive για το 2023

Οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές μπορούν να πλοηγηθούν σε χιλιάδες προγράμματα σπουδών, να εντοπίσουν -εύκολα και γρήγορα- αυτό που τους ταιριάζει και να κάνουν απευθείας αίτηση στα πανεπιστήμια της επιλογής τους.

Έχοντας ήδη βοηθήσει 100άδες υποψήφιους φοιτητές να ξεκινήσουν τις σπουδές των ονείρων τους σε δεκάδες προορισμούς παγκοσμίως, το Brive ανακοινώνει, για το 2023, τις Υποτροφίες Brive για σπουδές στο εξωτερικό, συνολικού ύψους 10.000€!

Ποιους αφορούν οι υποτροφίες Brive;

Οι υποτροφίες του Brive απευθύνονται σε όλους όσοι επιθυμούν να ξεκινήσουν Bachelor ή Master πρόγραμμα στο εξωτερικό, το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024. 

Πιο συγκεκριμένα, οι τρεις υποτροφίες που προσφέρονται είναι οι εξής:

  • – 5.000€ για συνολικά δίδακτρα άνω των 12.000€
  • – 3.000€ για συνολικά δίδακτρα 8.001€ – 12.000€
  • – 2.000€ για συνολικά δίδακτρα 4.000€ – 8.000€Πώς να διεκδικήσετε μία υποτροφία Brive;

Η διεκδίκηση της υποτροφίας ολοκληρώνεται μέσα σε λίγα μόλις βήματα! Το μόνο που απαιτείται από τους υποψηφίους είναι να επιλέξουν το πρόγραμμα που τους ενδιαφέρει και να συμπληρώσουν την αίτησή τους online, μέσα από την πλατφόρμα του Brive.

Αυτήν τη στιγμή, το Brive συνεργάζεται με περισσότερα από 500 πανεπιστήμια, σε 40+ χώρες όλου του κόσμου. Συνιστώντας τον μεγαλύτερο αντιπρόσωπο πανεπιστημίων στην Ευρώπη, αναπτύσσει αδιάκοπα το διεθνές δίκτυό του, με την καθημερινή προσθήκη νέων προγραμμάτων, ακαδημαϊκών ιδρυμάτων και χωρών.

Μάθετε περισσότερα για τις Υποτροφίες Brive για σπουδές στο εξωτερικό εδώ.

Πώς λειτουργεί η πλατφόρμα Brive;

Στο brive.com, η έρευνα και επιλογή σπουδών γίνεται πιο εύκολη πιο ποτέ! Οι υποψήφιοι φοιτητές μπορούν να εξερευνήσουν προγράμματα από κάθε κλάδο επιστήμης, σε Κύπρο, Αγγλία, Ολλανδία, Γερμανία, Ιταλία και ακόμη 40 χώρες.

Σε μία μόνο πλατφόρμα, ο υποψήφιος φοιτητής μπορεί, όχι μόνο να βρει τις ιδανικές σπουδές για εκείνον, αλλά και να κάνει απευθείας αίτηση στα πανεπιστήμια και προγράμματα που επιλέγει! Παράλληλα, έχει τη δυνατότητα να αποθηκεύει στο προφίλ του τα στοιχεία του και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, ώστε να εξοικονομεί χρόνο κατά την υποβολή των αιτήσεων.

Η πλατφόρμα είναι σχεδιασμένη για να κάνει τους υποψηφίους να πετύχουν! Όλες οι αιτήσεις ελέγχονται πρώτα από τους πιστοποιημένους συμβούλους του Brive ως προς την ορθότητα και την πληρότητά τους. Έτσι, οι υποψήφιοι αφενός απαλλάσσονται από μία άκρως στρεσογόνα και πολύπλοκη διαδικασία, αφετέρου μεγιστοποιούν τις πιθανότητες εισαγωγής τους στην top επιλογή τους.

Your future is Brive!

Με αυτόν τον νέο θεσμό χρηματοδότησης σπουδών, το Brive υποστηρίζει δυναμικά την προσπάθεια φοιτητών να συνδεθούν με την παγκόσμια εκπαιδευτική κοινότητα, καθώς και με προοπτικές διεθνούς καριέρας, συμβάλλοντας ενεργά στην εκπλήρωση των στόχων τους.

Οι υποψήφιοι φοιτητές ή γονείς που ενδιαφέρονται για μία δωρεάν συμβουλευτική συνεδρία για σπουδές στο εξωτερικό μπορούν να έρθουν σε επαφή με την ομάδα του Brive στο 210 220 9858 ή μέσω email στο info@brive.com.

Related posts

Θεσσαλονίκη: Δύο γυναίκες βρέθηκαν νεκρές μέσα σε διαμέρισμα

timesadmin

Κακοκαιρία: Πολικές θερμοκρασίες στη Στερεά Ελλάδα -Χωρίς ρεύμα πολλές περιοχές της Εύβοιας στην ηλεκτροδότηση

timesadmin

Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή ο 24χρονος που λήστεψε δύο φορές το ίδιο κατάστημα σε ένα βράδυ

timesadmin

Πάτρα: Συνελήφθη για ληστείες σε τράπεζες και ΕΛΤΑ γιος μέλους της 17Ν

timesadmin

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: «Ήταν καταπιεστική, δεν την ήθελαν οι γονείς του Μάνου» λέει φίλος της οικογένειας

timesadmin

Φωτογραφίες από τους τραυματισμένους αστυνομικούς μετά την επίθεση από τουλάχιστον 20 άτομα στη Λάρισα

timesadmin