Αλίκη-Κατσαβού:-Μιλά-για-την-πρώτη-γνωριμία-της-με-τον-Κώστα-Βουτσά
LIFESTYLE

Αλίκη Κατσαβού: Μιλά για την πρώτη γνωριμία της με τον Κώστα Βουτσά

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησαν στο περιοδικό ΟΚ!  η τελευταία σύζυγός του Κώστα Βουτσά, Αλίκη Κατσαβού, και η μεγάλη του κόρη, Σάντρα. Μεταξύ άλλων, η Αλίκη Κατσαβού αναφέρθηκε στην πρώτη της γνωριμία με τον σπουδαίο ηθοποιό.

Πότε γνωρίζεστε για πρώτη φορά;

Αλίκη: Είχε προηγηθεί ένα τυπικό «χαίρω πολύ» τη δεκαετία του ’90. Τότε ο Κώστας είχε τη δική του εταιρεία παραγωγής και έκανε τις Ιστορίες χωρίς δάκρυα στον ΑΝΤ1. Με είχαν φωνάξει να παίξω σε ένα επεισόδιο, του άρεσα του Κώστα ως φιγούρα και με κράτησε για άλλα τρία. Τα γραφεία της εταιρείας ήταν στη Γραβιάς και θυμάμαι τη Σάντρα να έρχεται πάνω σε ένα μηχανάκι.

Σάντρα: Εργαζόμουν τότε στην εταιρεία του. Είχα ξεκινήσει από βοηθός φροντιστή γιατί είχε τη σωστή νοοτροπία ο Βουτσάς, ότι δεν μπορείς να γίνεις αμέσως διευθυντής απλώς και μόνο επειδή ο πατέρας σου έχει την εταιρεία. Πώς είναι δυνατόν να ξέρεις 20 χρόνων να διαχειριστείς όλα τα καθήκοντα μιας δουλειάς; Και πρέπει να πω ότι πέρασα δύσκολα μαζί του επαγγελματικά. Ήταν σκληρός εργοδότης – και καλά έκανε.

Αλίκη: Τις ωραιότερες αφηγήσεις για τον Βουτσά ως παραγωγό τις έχει κάνει ο Βασίλης Ζωνόρος (σ.σ. ηθοποιός του παλιού ελληνικού κινηματογράφου), που είχε συνεργαστεί πάρα πολλές φορές μαζί του. Έλεγε λοιπόν πως «όταν έκλεινες συμφωνία με τον Βουτσά, σε πάταγε κάτω στα μεροκάματα. Μας έκλεινε με όσο πιο χαμηλούς μισθούς μπορούσε και μετά άρχιζε τα δώρα “πάρε ένα μπουφάν”, “πάρε ένα τραπέζι” κ.ο.κ. “Μα, Κώστα, θα προτιμούσα να μου είχες δώσει κάποια χρήματα παραπάνω” του παραπονιόμουν».

Σάντρα Βουτσά

Σάντρα: Ωστόσο, όσα χρόνια ήταν θιασάρχης και επιχειρηματίας –ως επί το πλείστον στο Θέατρο Γκλόρια– πρώτα πλήρωνε τους πάντες, από την ταξιθέτρια, τους ηθοποιούς και τους τεχνικούς μέχρι τους προμηθευτές του μπαρ, και ό,τι έμενε το έβαζε στην τσέπη του.

Αλίκη: Να φανταστείς ότι οι δοσάδες ήξεραν ότι ο Κώστας πληρώνει δύο φορές τον μήνα και την έστηναν έξω από το θέατρο για να μπορέσουν να πάρουν από τους ηθοποιούς τα χρήματά τους.

Αλίκη, τι θυμάσαι από εκείνη την πρώτη γνωριμία αρχές του ’90 με τον Κώστα Βουτσά; 

Αλίκη: Ήμουν μικρό κορίτσι τότε, τον κοιτούσα με δέος και του μιλούσα στον πληθυντικό. Θυμάμαι ότι με είχε προειδοποιήσει η μαμά μου: «Πρόσεχε εκεί που θα πας, γιατί λένε ότι είναι πολύ γυναικάς». Και εγώ πρόσεχα αλλά δεν είδα κάτι τέτοιο. Ήταν πολύ κύριος απέναντί μου.

Σάντρα: Ο πατέρας μου έλεγε: «Εμένα δεν μου επιτρέπει η αντρική μου υπερηφάνεια πρώτα απ’ όλα να εκβιάσω ένα κοριτσάκι να πάει μαζί μου για να πάρει τη δουλειά. Αν είναι ποτέ δυνατόν!». Ανατρίχιαζε ολόκληρος, ούτε μπορούσε να το διανοηθεί αυτό.

Related posts

Μύκονος: Τα πρώτα γυρίσματα του Next Top Model της Γερμανίας

timesadmin

MasterChef: Η έκπληξη στη βαθμολογία της πρώτης δοκιμασίας στους τελικούς

timesadmin

Κιάνου Ριβς: Αποκάλυψε ποιο είναι το αγαπημένο του τραγούδι – ΒΙΝΤΕΟ

timesadmin

Σασμός: Η αθώωση του Αστέρη και τα επικά σχόλια στο Twitter

timesadmin

Σασμός: Τα μυστικά του νέου αστυνομικού και το τέλος της κυριαρχίας της Καλλιόπης

timesadmin

J2US: Το “Κυρά Γιώργαινα” τραγούδησε η Μαρίνα Πατούλη – Η ανατροπή και τα σχόλια

timesadmin