Αλέξανδρος-Μπουρδούμης:-«Είναι-μακρινό-πλάνο-το-να-παρουσιάσω-μια-νέα-σύντροφο-στον-γιο-μου»
LIFESTYLE

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Είναι μακρινό πλάνο το να παρουσιάσω μια νέα σύντροφο στον γιο μου»

Στην εκπομπή «Μπαμπα-δες» της ΕΡΤ με τον Τάσο Ιορδανίδη βρέθηκε καλεσμένος ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης το μεσημέρι του Σαββάτου 30/3. 

Ο ηθοποιός μίλησε για την πολιτισμένη σχέση, μετά το διαζύγιο, με την πρώην σύζυγο του, Λένα Δροσάκη και τον τρόπο με τον οποίο θα παρουσιάσει στο μέλλον μια νέα σύντροφο στον γιο του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης είπε: «νομίζω ότι διαθέτουμε πια αυτό που λέμε πολιτισμό σε ένα αρκετά καλό επίπεδο, ναι. Θέλει όμως χρόνο αυτό, δεν μπορεί να γίνει σε μια μέρα και να πεις «τώρα θα δουλέψει έτσι το σύστημα». Είναι μια καινούργια συνθήκη αυτής της ομάδας που διασπάστηκε, η οποία έχει ως κοινό παρονομαστή και κοινό σκοπό το καλό του πιο πολύτιμου παίκτη της ομάδας. Του δεκαριού».

mp3422.jpg

«Οπότε πρέπει να τον τροφοδοτήσουμε καλά και να μπορέσει να βάλει τα γκολ! Θέλει όμως κι αυτό δουλειά, δεν μπορούμε δηλαδή να πούμε πως «τώρα το βρήκαμε» γιατί κάτι μπορεί να συμβεί και θα υπάρχουν συνέχεια αλλαγές».

«Θα σκεφτείς διπλά και τρίδιπλα την επιλογή συντρόφου, αύριο μεθαύριο, σε σχέση με το παιδί;» ρώτησε τότε ο Τάσος Ιορδανίδης για να τοποθετηθεί ο καλεσμένος του ως εξής. «Σίγουρα, δεν το συζητώ. Μακρινό, πολύ μακρινό πλάνο αυτό. Άλλο η προσωπική μου σχέση και άλλο μετά αυτό, αν έρθει η ώρα, πως θα παρουσιαστεί και πως θα ενημερώσω το παιδί».

«Αυτό είναι μια άλλη διαδικασία. Είναι καλό και εμείς το κάναμε, όπως το κάνουμε κατά καιρούς, να συμβουλευόμαστε τους ειδικούς και να μην κάνουμε τους μάγκες» πρόσθεσε, επίσης, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Δείτε το βίντεο:

Related posts

Η Παραλία: Όσα θα δούμε απόψε – Το σκληρό, ανομολόγητο παρελθόν, χτυπά πλέον την πόρτα του Χάρι

timesadmin

Στο real taste & style που κυκλοφορεί με τη Realnews

timesadmin

Τόνια Σωτηροπούλου: Δε θα πιστεύετε ποιος είναι ο πιο συχνός λόγος που τσακώνεται με τον Μαραβέγια

timesadmin

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Η ισορροπία για το παιδί είναι το ζητούμενο σε ένα διαζύγιο

timesadmin

Υβόννη Μπόσνιακ: Το ολόμαυρο sexy βραδινό της look που έκανε τους πάντες να την κοιτάνε

timesadmin

MasterChef: Κόκκαλο περιμέναμε, χώμα βρήκε ο Σωτήρης Κοντιζάς στο πιάτο – ΒΙΝΤΕΟ

timesadmin