Αισιόδοξη-εκτίμηση-Μπουρλά:-«Είμαστε-κοντά-στον-στόχο-για-τον-καρκίνο»
ΕΛΛΑΔΑ

Αισιόδοξη εκτίμηση Μπουρλά: «Είμαστε κοντά στον στόχο για τον καρκίνο»

«Η επιστήμη είναι ώριμη στον τομέα του καρκίνου και θα δούμε σοβαρές βελτιώσεις στα υφιστάμενα πρωτόκολλα θεραπειών στα χρόνια που έρχονται. Δεν είμαι τόσο αισιόδοξος για άλλες ασθένειες, αλλά για τον καρκίνο είμαστε κοντά στον στόχο» δήλωσε ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα των τελευταίων ετών, λόγω των καίριων και σωτήριων παρεμβάσεών του κατά την περίοδο της πανδημίας, ο Άλμπερτ Μπουρλά.

Μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ3, από τη Θεσσαλονίκη, στο περιθώριο της εκδήλωσης για την αναγόρευσή του ως Επίτιμο Πρόεδρο του Συνδέσμου Φιλίας Ελλάδας – Ισραήλ, ο πρόεδρος και διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer τόνισε πως υπάρχουν όπλα στη φαρέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας, αλλά και για τη θεραπεία του καρκίνου, που όπως είπε η επιστημονική κοινότητα βρίσκεται πολύ κοντά στον στόχο για τη βελτίωση των θεραπειών της νόσου.

Ο Άλμπερτ Μπουρλά στην ΕΡΤ3 | 22/05/2022 | ΕΡΤ

Στη Θεσσαλονίκη, την πόλη που γεννήθηκε και μεγάλωσε, αλλά και στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο όπου σπούδασε, επέστρεψε σήμερα ο Άλμπερτ Μπουρλά, πρόεδρος και διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer όπου σε μια μεγαλειώδη τελετή αναγορεύτηκε επίτιμος πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλίας Ελλάδας – Ισραήλ.

Ο ίδιος μιλώντας αποκλειστικά στην κάμερα της ΕΡΤ μίλησε για την πορεία της πανδημίας, δηλώνοντας πως δεν πρέπει να χαλαρώνουμε, αλλά και ούτε και να ανησυχούμε για την εξέλιξή της.

Για την πορεία του κορωνοϊού ο κ. Μπουρλά τόνισε τα εξής: «Δεν πρέπει να χαλαρώνουμε και να εφησυχάζουμε αλλά αυτή τη στιγμή δεν με ανησυχεί, αυτή τη στιγμή έχουμε αρκετά όπλα στη φαρέτρα μας και δεν αναφέρομαι μόνο στο εμβόλιο, αλλά και στις θεραπείες όπου αν χρησιμοποιηθούν σωστά δεν πρέπει να έχουμε ανθρώπους που να πεθαίνουν, μπορούμε να προλάβουμε όλους τους θανάτους».

Ειδήσεις σήμερα

Πανελλαδικές Εξετάσεις: Οι μαθητές της καραντίνας φέρνουν τα πάνω – κάτω στις βάσεις εισαγωγής

Κρούσμα λέπρας νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Αττικόν»

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Μυστήριο με το φιαλίδιο αίματος της Τζωρτζίνας στο Καραμανδάνειο

Related posts

Μιχαηλίδου: Μάσκες και γάντια, αξίας 2 εκατ. ευρώ, για τις Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων

timesadmin

Η «βιομηχανία» των πλαστών διαβατηρίων σε μέλη του ISIS – Πώς λειτουργεί το κύκλωμα με «εγκέφαλο» από την Τουρκία

timesadmin

ΣτΕ: Στο ευνοϊκό ασφαλιστικό καθεστώς υπάγονται οι δικηγόροι συνεργάτες δικηγορικών εταιρειών

timesadmin

Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Κατασχέθηκαν τα κινητά και άλλων προσώπων – Μυστήριο με «ροζ» βίντεο που αναζητούν οι Αρχές

timesadmin

Μόσιαλος – Ηπατίτιδα στα παιδιά: «Είναι πολύ μικρό το πρόβλημα αυτή τη στιγμή»

timesadmin

Φλώρινα: Φυγόποινος πήγε να φύγει από τη χώρα, αλλά τον έπιασαν!

timesadmin