Αδ.-Γεωργιάδης:-Η-Ελλάδα-στην-3η-θέση-παγκοσμίως-στον-Δείκτη-Υπευθύνων-Προμηθειών
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αδ. Γεωργιάδης: Η Ελλάδα στην 3η θέση παγκοσμίως στον Δείκτη Υπευθύνων Προμηθειών

Η Ελλάδα βρίσκεται στην 3η θέση, παγκοσμίως, στον Δείκτη Υπευθύνων Προμηθειών (PMI). Αυτό αναφέρει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ‘Αδωνις Γεωργιάδης.

Συγκεκριμένα ο υπουργός έγραψε τα εξής: “Ως Υπουργός Βιομηχανίας της Ελληνικής Δημοκρατίας αισθάνομαι υπερήφανος που επί της θητείας μου και υπό αυτές τις συνθήκες, η Ελλάδα σκαρφάλωσε στην 3η Θέση Παγκοσμίως στον Δείκτη Υπευθύνων Προμηθειών (PMI), τον κορυφαίο Δείκτη για την παραγωγικότητα εκάστης Χώρας. Συγχαρητήρια”.

Υπενθυμίζεται ότι οι Δείκτες PMI παρέχουν εκ των προτέρων ενδείξεις για το τι ακριβώς συμβαίνει στην οικονομία του ιδιωτικού τομέα, εξετάζοντας διάφορες μεταβλητές, όπως η παραγωγή, οι νέες παραγγελίες, η απασχόληση και οι τιμές.

Οι έρευνες PMI παρέχουν στους συμμετέχοντες δωρεάν πηγή αξιόπιστων, ιδιαίτερα έγκριτων επιχειρησιακών στοιχείων. Η έγκαιρη αυτή ενημέρωση των συμμετεχόντων στην έρευνα παρέχει τη δυνατότητα μιας πληρέστερης κατανόησης των εξελίξεων στην οικονομία και των σημείων καμπής του οικονομικού κύκλου, καθιστώντας δυνατή τη βελτίωση του επιχειρησιακού προγραμματισμού και της στρατηγικής σχετικά με την αγορά προμηθειών.

Ως Υπουργός Βιομηχανίας της Ελληνικής Δημοκρατίας αισθάνομαι υπερήφανος που επί της θητείας μου και υπό αυτές τις συνθήκες, η Ελλάδα σκαρφάλωσε στην 3η Θέση Παγκοσμίως στον Δείκτη Υπευθύνων Προμηθειών (PMI), τον κορυφαίο Δείκτη για την παραγωγικότητα εκάστης Χώρας. Συγχαρητήρια pic.twitter.com/PY5kKUVIxi

— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) January 5, 2022

Related posts

Σε τεντωμένο σκοινί η αγορά, παρά τις εκπτώσεις

timesadmin

ΕΚΠΟΙΖΩ: Κατακόρυφη αύξηση των καταγγελιών καταναλωτών για το ενεργειακό κόστος

timesadmin

Πράσινο Ταμείο: Ένταξη επιπλέον 9 επενδυτικών σχεδίων στο πρόγραμμα στήριξης και ενίσχυσης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων

timesadmin

ΕΛΣΤΑΤ: Αυξήθηκε 11,2% ο αριθμός των οικοδομικών αδειών τον Σεπτέμβριο

timesadmin

Ποια είναι τα κίνητρα για την εφαρμογή της ηλεκτρονικής τιμολόγησης μέσω παρόχου

timesadmin

Η ΑΑΔΕ καλεί τους πολίτες να επικαιροποιήσουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους

timesadmin