Αγρίνιο-Καλοκαίρι-2024:-Δείτε-όλο-το-πρόγραμμα-στον-θερινό-κινηματογράφο-«Ελληνίς»
ΣΙΝΕΜΑ

Αγρίνιο-Καλοκαίρι 2024: Δείτε όλο το πρόγραμμα στον θερινό κινηματογράφο «Ελληνίς»

Άνοιξε τις πύλες του για το κοινό για ένα ακόμη καλοκαίρι ο θερινός κινηματογράφος «Ελληνίς» και ο δήμος Αγρινίου δημοσιοποίησε το πρόγραμμα που περιλαμβάνει πλήθος εκδηλώσεων.

Παρατέθηκε παράλληλα συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ της περιοχής, στην οποία μίλησαν ο Δήμαρχος Αγρινίου, Γιώργος Παπαναστασίου και η υπεύθυνη του κινηματογράφου «Ελληνίς», Χριστίνα Μπαλάσκα.

Αμφότεροι ευχαρίστησαν το προσωπικό του Δήμου που εργάστηκε για να είναι για μία ακόμα θερινή περίοδο ο αγαπημένος κινηματογράφος πανέτοιμος για να υποδεχθεί το κοινό της πόλης ενώ έκαναν ιδιαίτερη μνεία στις προσπάθειες να εμπλουτιστεί το πρόγραμμα, με μία μεγάλη γκάμα πολιτιστικών -κινηματογραφικών και όχι μόνο- δρωμένων.

Σε αυτό περιλαμβάνονται κινηματογραφικές προβολές, αφιερώματα, θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες των Ελ. Βιτάλη, του Μανώλη Μητσιά, της Ελένης Τσαλιγοπούλου, του Χρ. Θηβαίου με τον Π. Μάργαρη.

Παράλληλα, από τις 14 έως τις 16 Ιουνίου ο Δήμος Αγρινίου με την Κινηματογραφική του Λέσχη και η Ομοσπονδία Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας (Ο.Κ.Λ.Ε.) διοργανώνουν στο Αγρίνιο το 37ο Συνέδριο της Ο.Κ.Λ.Ε. με θέμα «Από τον νέο στον σύγχρονο ελληνικό κινηματογράφο».

Ο θερινός κινηματογράφος θα παραμείνει ανοικτός και τον Οκτώβρη.

Δείτε αναλυτικά:

Related posts

Cine Paris: Το μεγάλο comeback του ιστορικού θερινού σινεμά της Αθήνας

James Rollner

Argylle: Είναι η ταινία-κοροϊδία της χρονιάς, νιώθεις ότι σου πούλησαν ένα ψέμα

timesadmin

Γιορτή του queer σινεμά στο Τριανόν και το Ινστιτούτο Γκαίτε

James Rollner

Βάλε το κόκκινο φουστάνι

timesadmin

Επιτέλους όλοι πια μιλάνε για τον Νίκο Παπατάκη

James Rollner

Oscar 2024: Όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη μεγάλη βραδιά

timesadmin