Αίγιο:-Διαψεύδει-η-Μητρόπολη-Καλαβρύτων-ότι-η-υφυπουργός-Αλεξοπούλου-έφαγε-πόρτα-και-δημοσιεύει-φωτογραφίες
ΕΛΛΑΔΑ

Αίγιο: Διαψεύδει η Μητρόπολη Καλαβρύτων ότι η υφυπουργός Αλεξοπούλου έφαγε πόρτα και δημοσιεύει φωτογραφίες

Διαψεύδει ο προϊστάμενος του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Παναγίας Φανερωμένης το δημοσίευμα περί «πόρτας» που έφαγε η υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χριστίνα Αλεξοπούλου από τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Ιερώνυμο, κατά τον εορτασμό της Πολιούχου του Αιγίου Παναγίας της Τρυπητής.

Ο πατέρας Αθανάσιος Λιακόπουλος, προϊστάμενος του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Παναγίας Φανερωμένης Αιγίου, ανεφερε στο aigiovoice.gr ότι το δημοσίευμα της εφημερίδας «Ημερήσιος της Αχαΐας» «δεν ισχύει».

«Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Χριστός Ανέστη. Θα ήθελα να δηλώσω, διαβάζοντας τέτοιου είδους αναφορές, όσον αφορά ότι η κυρία Αλεξοπούλου η υφυπουργός Μεταφορών, “έφαγε πόρτα” από τον Μητροπολίτη και από τους Αρχιερείς κατά την ημέρα της πανηγύρεως της τοπικής μας εορτής, ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Η κυρία Αλεξοπούλου μετέβη στο Τραπέζι που έγινε την ημέρα αυτή, όπου βρισκόντουσαν οι αρχιερείς και οι Ιερείς, μόνο και μόνο να χαιρετίσει και να ευχηθεί τα χρόνια πολλά», είπε χαρακτηριστικά.

Ο ιερέας ανέφερε ότι «τόσο τον Μητροπολίτη μας κ. Ιερώνυμο όσο και τους άλλους Αρχιερείς που ήταν προσκεκλημένοι στην πανήγυρη, τους διακρίνει η ευγένεια. Άρα λοιπόν ας ψάξουν να βρουν που κρύβεται ή αλήθεια και τι σκοπιμότητες υπάρχουν».

Στο ίδιο δημοσίευμα δημοσιεύονται φωτογραφίες της κυρίας Αλεξοπούλου να κάθεται στο ίδιο τραπέζι με εκπροσώπους της Εκκλησίας.

alexopoulou1

Τι έγραφε το δημοσίευμα

Νωρίτερα, η εφημερίδα «Ημερήσιος της Αχαΐας» ανέφερε ότι ιεράρχες δεν δέχθηκαν να παρακαθίσουν σε γεύμα του δήμου και διοργάνωσαν δικό τους ξεχωριστό γεύμα για να τιμήσουν την Παναγία την Τρυπητή.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, η κυρία Αλεξοπούλου μετέβη στο κατάστημα που βρίσκονταν οι ιερείς, με αποτέλεσμα ο Μητροπολίτης να φέρεται να καθυστέρησε να φτάσει στο γεύμα, ενώ η δημοσιογράφος περίμενε για μισή ώρα έξω από το εστιατόριο.

Το δημοσίευμα της εφημερίδας ανέφερε ότι ο κ. Ιερώνυμος είπε πως οι Ιερείς δεν πήγαν να ευλογήσουν το γεύμα του δήμου επειδή δεν επιθυμούσαν να παρακαθίσουν σε γεύμα με πολιτικούς που αντιτάσσονται στους κανόνες της Εκκλησίας και της ζήτησε να φύγει.

alexopoulou_2

Ειδήσεις σήμερα:

Τι είπαν Μητσοτάκης και Ερντογάν «πριβέ» στη ροτόντα του Λευκού Παλατιού – Τα επόμενα ραντεβού μετά την Άγκυρα

Eurovision 2024: Γιατί η φετινή διοργάνωση θα μείνει αξέχαστη – Τα τραγούδια, τα παρατράγουδα και ο διχασμός

Οι ΗΠΑ ανακοινώνουν τετραπλασιασμό δασμών για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα από Κίνα και περιμένουν τα αντίποινα

Related posts

Λάρισα: Με βίασε όταν ήμουν 11 ετών στην καρότσα του αγροτικού, λέει η 21χρονη που κατήγγειλε μεγαλογαιοκτήμονα

timesadmin

Κέρκυρα: Αστοχία μηχανήματος εξετάζεται ως πιθανή αιτία για το χειρουργείο γυναίκας χωρίς γενική αναισθησία

timesadmin

Αντιδήμαρχος Νέας Σμύρνης για τον πρώτο γάμο ομόφυλου ζευγαριού: «Δεν υπάρχει καμία αλλαγή στη διαδικασία»

timesadmin

Πολιτικός μηχανικός ο συνεργός του διοικητή ΑΤ στην Ιο που χρηματίζονταν από επιχειρηματίες

timesadmin

«Οδήγησε την τύχη της» και κέρδισε ένα αυτοκίνητο

timesadmin

Μαζί με τη Novibet σε ένα ταξίδι νέων τεχνολογιών, και συνεχούς upskilling

timesadmin