Έρχεται-το-τέλος-της-κοινής-χρήσης-κωδικών-και-στο-disney+
ΥΓΕΙΑ

Έρχεται το τέλος της κοινής χρήσης κωδικών και στο Disney+

Μετά το Netflix και το Disney+ θα προχωρήσει σε απαγόρευση κοινής χρήσης συνδρομών και κωδικών. Συγκεκριμένα, η αρχή θα γίνει από τον Καναδά την 1η Νοεμβρίου, κάτι για το οποίο η εταιρεία ενημέρωσε τους συνδρομητές στη χώρα μέσω mail.

Βέβαια, για την ώρα δεν γνωρίζουμε με ποιους μηχανισμούς και τρόπους θα προσπαθήσει η Disney να επιβάλει την απαγόρευση. Πάντως, οι νέοι όροι χρήσης είναι πιο αυστηροί, προειδοποιώντας ότι η Disney ενδέχεται να ελέγξει τις δραστηριότητες του κάθε λογαριασμού. Η μη συμμόρφωση θα μπορούσε να οδηγήσει σε περιορισμούς ή ακόμη και σε ολοκληρωτικό τερματισμό του λογαριασμού του χρήστη.

Αυτή η κίνηση της Disney έρχεται μετά τις δηλώσεις του CEO Bob Iger, ο οποίος πρόσφατα είχε επισημάνει στους επενδυτές ότι παρακολουθούν με προσοχή τα πιθανά μέτρα για την καταπολέμηση της ανεξέλεγκτης κοινής χρήσης λογαριασμών στην πλατφόρμα τους. Ο Iger σημείωσε ότι πολλοί χρήστες μοιράζονται κωδικούς πρόσβασης σε όλο το φάσμα υπηρεσιών της Disney.

Επιπλέον, αποκάλυψε ότι η εταιρεία διαθέτει τα τεχνολογικά μέσα για την εποπτεία των δραστηριοτήτων σύνδεσης των χρηστών.

- -

Related posts

Πρόγραμμα “Δεύτερο Σπίτι” της Κωτσόβολος: Πώς μία μικρή πράξη αγάπης μπορεί να αλλάξει τη ζωή μίας οικογένειας προς το καλύτερο;

timesadmin

Τεχνητή Νοημοσύνη: Έρχεται το πρώτο AI μπαλέτο παγκοσμίως στην Όπερα της Λειψίας

timesadmin

Αυτή η αντιαισθητική συνήθεια τριπλασιάζει τον κίνδυνο μόλυνσης από τον κορωνοϊό

timesadmin

Οι καρδιακές προσβολές συνδέονται με ταχύτερη γνωστική έκπτωση με την πάροδο των ετών

timesadmin

Ελκώδης κολίτιδα και νόσος του Crohn φαίνονται στις εξετάσεις αίματος πολλά χρόνια πριν εκδηλωθούν

timesadmin

Κοιμάστε αργά το βράδυ; Ποιος σοβαρός κίνδυνος απειλεί την υγεία σας

timesadmin