Ένα-μοναδικό-δώρο-για-τα-πρώτα-100-byd-seal-που-θα-πουλήθουν-στην-Ελλάδα
AYTOKINHTO

Ένα μοναδικό δώρο για τα πρώτα 100 BYD Seal που θα πουλήθουν στην Ελλάδα

Ο οίκος Minas, παρουσιάζει ένα μενταγιόν περιορισμένης παραγωγής εμπνευσμένο από το νέο ηλεκτρικό μοντέλο BYD Seal που εισήχθη προσφάτως στην ελληνική αγορά από τον όμιλο επιχειρήσεων Σφακιανάκη.

Το μενταγιόν δημιουργήθηκε από τον σχεδιαστή του οίκου Προμηθέα και αποτελεί μια δημιουργία που αντλεί έμπνευση από το μπροστινό φανάρι του Seal.

Η συνεργασία του οίκου Minas και της BYD στην Ελλάδα έχει ως στόχο να προσδώσει στους πελάτες της εταιρείας μια πιο εκλεπτυσμένη αίσθηση. Ως εκ τούτου, το ιδιαίτερο μεναγιόν, θα γίνει το μπρελόκ των 100 πρώτων μοντέλων BYD Seal που θα πουληθούν στην Ελλάδα και θα φέρει ειδική αρίθμηση.

Ο οίκος Minas έχει παράδοση στην σχεδίαση και κατασκευή κοσμημάτων και αξεσουάρ ένδυσης επί 57 συναπτά έτη έχοντας κατακτήσει πολλά διεθνή βραβεία.

Minas BYD Seal

Αντιστοίχως, ο όμιλος Σφακιανάκη είναι ένας από τους μεγαλύτερους εισαγωγείς και αντιπροσώπους οχημάτων στην ελληνική αγορά όπου πρόσφατα ενέταξε στο portofolio των εταιρειών που συνεργάζεται τον μεγαλύτερο κατασκευή εξηλεκτρισμένων οχημάτων παγκοσμίως, την κινέζικη BYD (Built Your Dreams).

Πηγή: topgeargreece.gr

Related posts

Renault: Αρχίζει να πουλάει το μερίδιό της στη Nissan

timesadmin

Δείτε στην πράξη την αυτόνομη οδήγηση της Tesla (video)

timesadmin

Κυψέλες υδρογόνου και πρίζα για το νέο Honda CR-V eFCEV

timesadmin

Στην Ελλάδα το πρώτο ηλεκτρικό SUV της Honda-τιμές και εκδόσεις

timesadmin

Lotus Emeya: Τελικό στάδιο δοκιμών στους -41 Κελσίου για το hyper GT των 905 ίππων

timesadmin

Βαλτιμόρη: Πώς η κατάρρευση της γέφυρας επηρεάζει την αυτοκινητοβιομηχανία

James Rollner