Έλον-Μασκ:-«Σκότωσε»-τελικά-την-επαλήθευση-στο-Τwitter-–-Ακυρώνει-την-συνδρομή-των-8-δολαρίων
ΥΓΕΙΑ

Έλον Μασκ: «Σκότωσε» τελικά την επαλήθευση στο Τwitter – Ακυρώνει την συνδρομή των 8 δολαρίων

Πανικός επικρατεί στο Twitter από τη στιγμή που το αγόρασε ο Έλον Μασκ, με τον δισεκατομμυριούχο να «σκοτώνει» τελικά –όπως είχε αναφέρει– τη συνδρομητική υπηρεσία των 8 δολαρίων.

Το theverge.com σημειώνει ότι η εφαρμογή δεν εμφανίζει πλέον επιλογή εγγραφής στο Twitter Blue, ενώ η σχετική ένδειξη έχει αφαιρεθεί από λογαριασμούς και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ενημέρωση για όσους έχουν πληρώσει, αν θα αποζημιωθούν.

Έτσι, για εκείνους για τους οποίους ο σύνδεσμος της εγγραφής στην υπηρεσία είναι ακόμα διαθέσιμος, η προσπάθεια εγγραφής εμφανίζει μόνο ένα μήνυμα σφάλματος.

Μάλιστα, η δημοσιογράφος του «Platformer», Zoe Schiffer, μετέδωσε ότι το Twitter έχει αναστείλει το λανσάρισμα της συνδρομητικής υπηρεσίας «Twitter Blue».

Η κίνηση αυτή του Μασκ λοιπόν, υποδηλώνει ότι δεν κυλούν όλα ρόδινα στο Twitter και ότι ενδέχεται να υπάρχουν εμπόδια στα σχέδια του νέου επικεφαλής της εταιρείας, αφού, μάλιστα, κάποιες εταιρείες ήδη έχουν ανακοινώσει ότι σταματούν τις διαφημίσεις τους στο Twitter, υπό τον φόβο έξαρσης της παραπληροφόρησης, των ρατσιστικών αναρτήσεων και της πορνογραφίας.

Επίσης, αρκετοί ήταν οι χρήστες που εκμεταλλεύτηκαν την επαλήθευση των στοιχείων τους για να παριστάνουν γνωστές εταιρείες και να προχωρήσουν σε ανάρμοστες και χιουμοριστικές αναρτήσεις.

- -

Related posts

Αυτό το Μάιο βρες στην Vodafone wearables με έως -50%

timesadmin

COVID-19: Επιδείνωση προβλέπουν πολλοί επιστήμονες μέσα στους επόμενους μήνες

timesadmin

Ποια είναι τα καλύτερα παπούτσια για το καλοκαίρι

timesadmin

Microsoft: Τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να μιμηθεί σε τρία δευτερόλεπτα τα συναισθήματα και τον τόνο της φωνή σου

timesadmin

Κορονοϊός: Τι έδειξε η πρώτη στον κόσμο μοριακή ανάλυση της πρωτεΐνης ακίδας της Όμικρον

timesadmin

5ο Επιστημονικό Συνέδριο για τη μείωση της βλάβης από τον καπνό: «1 δις καπνιστές αναζητούν λύση» – Οι εναλλακτικές προτάσεις

timesadmin