Έλον-Μασκ:-Αρχίζει-σήμερα-τις-απολύσεις-στο-twitter
ΥΓΕΙΑ

Έλον Μασκ: Αρχίζει σήμερα τις απολύσεις στο Twitter

«Θα αρχίσουμε τη δύσκολη διαδικασία μείωσης του παγκόσμιου εργατικού μας δυναμικού την Παρασκευή (4/11)», αναφέρει εσωτερικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της νέας διεύθυνσης της εταιρείας Twitter Inc προς τους εργαζόμενους. Το έγγραφο περιήλθε σε γνώση του Γαλλικού Πρακτορείου, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που κυκλοφορούσαν αφότου αγόρασε τον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης ο Έλον Μασκ, ο ιδρυτής των εταιρειών Tesla και SpaceX, πριν από μια εβδομάδα.

Το μήνυμα αναφέρει ότι όλοι οι εργαζόμενοι θα έχουν ενημερωθεί ως σήμερα το πρωί (ώρα Καλιφόρνιας), όταν θα ανοίξουν τα γραφεία της εταιρείας, χωρίς να διευκρινίζει πόσοι από αυτούς θα απολυθούν. Σύμφωνα με την εφημερίδα Washington Post, αναμένεται να απολυθεί το 50% των περίπου 7.500 εργαζομένων της εταιρείας.

Η Washington Post είχε αποκαλύψει πως προ ημερών όταν η εταιρία πέρασε και επισήμως στα χέρια του πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο, εκείνος πήρε την απόφαση να απομακρύνει τρία υψηλόβαθμα στελέχη στέλνοντας το μήνυμα για τις αλλαγές που αναμένεται να ακολουθήσουν στην πλατφόρμα. Στο μεταξύ, κάποια υψηλόβαθμα στελέχη του Twitter αποφάσισαν να παραιτηθούν από τις θέσεις τους.

Ο Μασκ προωθεί και άλλα σχέδια σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας του Twitter και πιο συγκεκριμένα την καταβολή συνδρομής οκτώ δολαρίων τον μήνα προκειμένου οι χρήστες να επαληθεύουν τον λογαριασμό τους ως «αυθεντικό», αλλά και για να βλέπουν λιγότερες διαφημίσεις.

- -

Related posts

Πώς θα ήταν το Κολοσσαίο πλήρες κυκλικό και η Σαγράδα Φαμίλια ολόκληρη; Λογισμικό drone μεταμορφώνει τα κτίρια

timesadmin

Προσοχή αν έχετε ουρική αρθρίτιδα. Οι κρίσεις της αυξάνουν παροδικά έναν σοβαρό κίνδυνο

timesadmin

Κορωνοϊός: Οριακό «ναι» των επιστημόνων για το χάπι της Merck (MSD) στις ΗΠΑ

timesadmin

Ατοπική Δερματίτιδα: Μία πάθηση που δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται «επιδερμικά»

timesadmin

Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Vodafone Χάρης Μπρουμίδης στο 2ο Thessaloniki Metropolitan Summit του Ecomonist

timesadmin

Panic Button στο campus του ΑΠΘ: Πώς λειτουργεί η υπηρεσία για παροχή βοήθειας με ένα άγγιγμα

timesadmin