15:15 , Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022
Media
Στην κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα” μίλησε η Άντζελα Γκερέκου σχετικά με την ζωή της μετά την απώλεια του συζύγου της.
Η γνωστή ηθοποιός πριν από 11 μήνες αποχαιρέτησε τον Τόλη Βοσκόπουλο και έκτοτε προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της. Όπως είπε, η σειρά του MEGA «H Γη της Ελιάς», στην οποία πρωταγωνιστεί, είναι μία μεγάλη ψυχολογική υποστήριξη.
«Με τη “Γη της Ελιάς” γίνεται ανάδειξη μέσα από τη μυθοπλασία και της τοπικής ταυτότητας της Μάνης και των γύρω περιοχών. Είπα το ναι, χωρίς αυτό να εμποδίζει την αρμοδιότητά μου ως πρόεδρος του ΕΟΤ», ανέφερε.
«Αυτή η σειρά είναι μια μεγάλη ψυχολογική υποστήριξη σε εμένα σε μια δύσκολη περίοδο. Όσοι έχουν χάσει πολύ αγαπημένους τους ανθρώπους αντιλαμβάνονται πόσο δύσκολο είναι», πρόσθεσε συγκινημένη.