thetimes.gr
Άντζελα-Γκερέκου:-Μεγάλη-ψυχολογική-υποστήριξη-η-σειρά-“Η-Γη-της-Ελιάς”
LIFESTYLE

Άντζελα Γκερέκου: Μεγάλη ψυχολογική υποστήριξη η σειρά “Η Γη της Ελιάς”

15:15 , Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022

Media

Στην κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα” μίλησε η Άντζελα Γκερέκου σχετικά με την ζωή της μετά την απώλεια του συζύγου της.

Η γνωστή ηθοποιός πριν από 11 μήνες αποχαιρέτησε τον Τόλη Βοσκόπουλο και έκτοτε προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της. Όπως είπε, η σειρά του MEGA «H Γη της Ελιάς», στην οποία πρωταγωνιστεί, είναι μία μεγάλη ψυχολογική υποστήριξη.

«Με τη “Γη της Ελιάς” γίνεται ανάδειξη μέσα από τη μυθοπλασία και της τοπικής ταυτότητας της Μάνης και των γύρω περιοχών. Είπα το ναι, χωρίς αυτό να εμποδίζει την αρμοδιότητά μου ως πρόεδρος του ΕΟΤ», ανέφερε.

«Αυτή η σειρά είναι μια μεγάλη ψυχολογική υποστήριξη σε εμένα σε μια δύσκολη περίοδο. Όσοι έχουν χάσει πολύ αγαπημένους τους ανθρώπους αντιλαμβάνονται πόσο δύσκολο είναι», πρόσθεσε συγκινημένη.

Related posts

Δήμος Βερύκιος: 93χρονος πέρασε stop και έπεσε πάνω μου – Τον κυνηγούσαν που έβγαλε το αυτοκίνητο

timesadmin

Η Δούκισσα Νομικού στον ANT1—Η ανακοίνωση του σταθμού

timesadmin

Πέθανε ο τραγουδιστής Σάκης Παπανικολάου

timesadmin

Πικέ: Αυτή είναι η νέα σύντροφός του μετά τον χωρισμό από την Σακίρα – Φοιτήτρια 23 ετών

timesadmin

Παράδεισος Κυριών – Γιούλη Τσαγκαράκη: «Είχα μείνει…με το στόμα ανοιχτό από το δέος»

timesadmin

Σίσσυ Χρηστίδου: Συγκινημένη στο φινάλε της εκπομπής της

timesadmin