Άλεκ-Μπάλντουιν:-Έφτασε-σε-διακανονισμό-με-την-οικογένεια-της-Χαλίτσα-Χάτσινς-–-Ξεκινούν-ξανά-τα-γυρίσματα-του-«rust»
LIFESTYLE

Άλεκ Μπάλντουιν: Έφτασε σε διακανονισμό με την οικογένεια της Χαλίτσα Χάτσινς – Ξεκινούν ξανά τα γυρίσματα του «Rust»

Ο Άλεκ Μπάλντουιν και οι παραγωγοί της ταινίας «Rust» έφτασαν σε διακανονισμό με την οικογένεια της κινηματογραφίστριας, Χαλίνα Χάτσινς, η οποία σκοτώθηκε στα γυρίσματα της ταινίας στις 21 Οκτωβρίου 2021.

Η μήνυση, που κατατέθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο, εναντίον του γνωστού ηθοποιού, των εταιρειών παραγωγής της ταινίας, των παραγωγών της και άλλων βασικών μελών του συνεργείου, καταγγέλλει πολυάριθμες παραβιάσεις των κανόνων της βιομηχανίας.

Ο σύζυγος της Χάλινα Χάτσινς, Μάθιου Χάτσινς, θα είναι εκτελεστικός παραγωγός της ταινίας και θα λάβει μέρος των κερδών. Τα γυρίσματα του «Rust» θα αρχίσαν ξανά τον Ιανουάριο του 2023.

«Έχουμε καταλήξει σε συμβιβασμό, με την επιφύλαξη της έγκρισης του δικαστηρίου» ανέφερε ο Μάθιου στο Deadline, προσθέτοντας ότι «δεν έχω κανένα συμφέρον να εμπλακώ σε κατηγορίες ή απόδοση ευθυνών (στους παραγωγούς ή τον Άλεκ Μπάλντουιν). Όλοι πιστεύουμε ότι ο θάνατος της Χάλινα ήταν ένα τρομερό ατύχημα».

Ο δικηγόρος του Άλεκ Μπάλντουιν, Λουκ Νίκας, σε μια δήλωση στο Page Six τόνισε ότι «σε όλη αυτή την δύσκολη διαδικασία, όλοι διατήρησαν την επιθυμία να κάνουν ό,τι είναι καλύτερο για τον γιο της Χάλινα . Είμαστε ευγνώμονες σε όλους όσους συνέβαλαν στην επίλυση αυτής της τραγικής και οδυνηρής κατάστασης».

Related posts

Βέρα Μακρομαρίδου: «Μετά τις κακοποιητικές σκηνές στον “Σασμό” έλαβα μηνύματα που έλεγαν “Κάτσε στα αυγά σου”»

timesadmin

Πέθανε η μητέρα της Ιωάννας Τούνη

timesadmin

Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα: Η Μαρία Καβογιάννη… καφετζού – Επικίνδυνες αποστολές απόψε στο Κουδουνάρι

timesadmin

MasterChef: Στα “μαχαίρια” Βασίλης και Φανή – ΒΙΝΤΕΟ

timesadmin

Baking: Nα τι ξέρουμε για την αλλιώτικη τεχνική μακιγιάζ

timesadmin

Νικ Κάννον: Ανακοίνωσε με λυγμούς ότι πέθανε ο 5 μηνών γιος του

timesadmin