Άδωνις-κατά-Βαρουφάκη:-Γράφει-αριστερίστικες-ανοησίες-και-ξεπλένει-την-εισβολή-της-Ρωσίας!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άδωνις κατά Βαρουφάκη: Γράφει αριστερίστικες ανοησίες και ξεπλένει την εισβολή της Ρωσίας!

Μια ανάρτηση του Γιάνη Βαρουφάκη στο twitter για την κατάσταση που επικρατεί στην Ουκρανία, αλλά και τις συνθήκες εντός του ΝΑΤΟ έκανε τον πρώην πρωθυπουργό της Φινλανδίας να του απαντήσει σε έντονο ύφος, ενώ την στιχομυθία τους σχολίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Η αρχική ανάρτηση του Γιάνη Βαρουφάκη για τον πόλεμο στην Ουκρανία αναφέρει: «Μόνο όσοι βάζουν τον ΝΑΤΟϊσμό πάνω από το συμφέρον των Ουκρανών εστιάζουν στο δικαίωμα εισόδου στο ΝΑΤΟ & απορρίπτουν την βέλτιστη λύση: Ανεξάρτητη-Ουδέτερη-Ουκρανία. Ρωτήστε τους Αυστριακούς&Φινλανδούς που ζούσαν με περισσότερη ελευθερία&δημοκρατία απ’ ότι εμείς εντός του ΝΑΤΟ».

O πρώην πρωθυπουργός, υπουργός Οικονομικών και υπουργός Εξωτερικών της Φινλανδίας, Αλεξάντερ Σταμπ, απάντησε επίσης νωρίτερα στον Βαρουφάκη: «Σας παρακαλώ σταματήστε την παραπληροφόρηση. Η ουδετερότητά μας δεν ήταν επιλογή, ήταν αναγκαιότητα αφού πολεμήσαμε τη Σοβιετική Ένωση στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Η φινλανδοποίηση είναι η απόλυτη προσβολή για μια χώρα που αναγκάστηκε να συμβιβαστεί με τις δημοκρατικές της αξίες απέναντι σε έναν επιτιθέμενο» και συμπλήρωσε λίγο αργότερα: «Θεωρώ το σχόλιό σας πραγματικά προσβλητικό. Δείχνει πλήρη έλλειψη κατανόησης της ιστορίας, της ασφάλειας και της ταυτότητάς μας».

Ο @yanisvaroufakis γράφει μία ακόμη αριστερίστικη ανοησία προσβάλλοντας την Φινλανδία και την ιστορία της και του απαντά ο πρώην Πρωθυπουργός της με προσβλητικό ύφος. Ένα από τα καλά των ημερών, έχουν αποκαλυφθεί όλοι αυτοί οι «ισαποστάκηδες» που ξεπλένουν την εισβολή της Ρωσίας! pic.twitter.com/WxYONJ7FYt

— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) February 28, 2022

Αναλυτικά η ανάρτηση του Αδωνι Γεωργιάδη για τον Γιάνη Βαρουφάκη: «Ο Γιάνης Βαρουφάκης γράφει μία ακόμη αριστερίστικη ανοησία προσβάλλοντας την Φινλανδία και την ιστορία της και του απαντά ο πρώην Πρωθυπουργός της με προσβλητικό ύφος. Ένα από τα καλά των ημερών, έχουν αποκαλυφθεί όλοι αυτοί οι «ισαποστάκηδες» που ξεπλένουν την εισβολή της Ρωσίας!».

Αρκετές ώρες αργότερα, ο Γιάνης Βαρουφάκης απάντησε ξανά στον Αλεξάντερ Σταμπ, λέγοντας ότι: «Όπως απάντησα στον αντίπαλό μου από τα Eurogroup του 15, τώρα που οι Ουκρανοί σκοτώνονται δεν είναι η στιγμή για μεταξύ μας κόντρες. Ένα είναι το ερώτημα: Πως θα μπορέσουν οι Ουκρανοί να χαρούν την Ειρήνη& Δημοκρατία που εξασφάλισε η Ουδετερότητα στη Φινλανδία στον Ψυχρό Πόλεμο».

Όπως απάντησα στον αντίπαλό μου από τα Eurogroup του 15, τώρα που οι Ουκρανοί σκοτώνονται δεν είναι η στιγμή για μεταξύ μας κόντρες. Ένα είναι το ερώτημα: Πως θα μπορέσουν οι Ουκρανοί να χαρούν την Ειρήνη& Δημοκρατία που εξασφάλισε η Ουδετερότητα στη Φινλανδία στον Ψυχρό Πόλεμο. https://t.co/F8Ts89WX6v

— Yanis Varoufakis (@yanisvaroufakis) February 28, 2022

Ειδήσεις σήμεραΘλίψη και μηνύματα πένθους για τον θάνατο της Μαριέττας ΓιαννάκουΠώς ο Ζελένσκι εν μία νυκτί μετατράπηκε από κωμικός σε ήρωας της Ουκρανίας

Καθαρές λύσεις και «αλλαγή παραδείγματος» από Μητσοτάκη στην πολιτική ασφάλειας

Related posts

Αντιπαράθεση Τσακαλώτου – Ανδρουλάκη για τα αποτελέσματα των γαλλικών εκλογών

timesadmin

Nέο γκάλοπ: Η εξωτερική πολιτική διευρύνει το γαλάζιο προβάδισμα – Δύο στους τρεις προεξοφλούν νίκη Μητσοτάκη

timesadmin

Γιώργος Τσίπρας: «Δεν ήμασταν όσο έπρεπε μια λαϊκή κυβέρνηση» – Υπάρχουν «προσωπικές στρατηγικές»

timesadmin

Τσίπρας: Επανακαταθέτουμε την τροπολογία για τη θεσμική αναγνώριση του όρου «γυναικοκτονία»

timesadmin

Εξεταστική Επιτροπή: Την επόμενη Παρασκευή στην ολομέλεια το πόρισμα για δημοσκοπήσεις και κονδύλια για την πανδημία

timesadmin

Κίνημα Αλλαγής: Τα υγειονομικά μέτρα που θα εφαρμοστούν στα εκλογικά κέντρα

timesadmin