12.4 C
Athens
February 27, 2021
GOSSIP

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ με Μενεγάκη! Τι ΥΠΕΓΡΑΨΕ για την περίπτωση ΔΙΑΖΥΓΙΟΥ με τον Παντζόπουλο! (ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ)

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ-με-Μενεγάκη!-Τι-ΥΠΕΓΡΑΨΕ-για-την-περίπτωση-ΔΙΑΖΥΓΙΟΥ-με-τον-Παντζόπουλο!-(ΤΑ-ΕΓΓΡΑΦΑ)

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ με Μενεγάκη! Τι ΥΠΕΓΡΑΨΕ για την περίπτωση ΔΙΑΖΥΓΙΟΥ με τον Παντζόπουλου! (ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ). ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ.

Στο προσκήνιο αι βουλαί της πανέμορφης εντυπωσιακότατης και εξαιρετικά ταλαντούχας κορυφαίας της Ελληνικής τηλεόρασης Ελένης Μενεγάκη σε ότι έχει να κάνει με την συμβίωση της με τον άντρα της ζωής της, Μάκη Παντζόπουλου!

Καμμία διατροφή, καμμάι απαίτηση οικονομική σε περίπτωση χωρισμού! Στο σύμφωνο συμβίωσης που υπέγραψαν Ελένη Μενεγάκη και Μάκης Παντζόπουλος και έχετε την ευκαιρία να δείτε σήμερα, όλα είναι απλά και εντελώς ΞΕΚΑΘΑΡΑ.

Ελένη Μενεγάκη: ”Τα χρόνια πέρασαν, με μεγάλωσαν, με ωρίμασαν…”

Γι αυτό εξάλλου το υπέγραψαν! Τι υπέγραψαν για περιουσία, χωρισμό, παιδιά, διατροφή! Αυτό που όλοι περιμένατε.

Την αλήθεια για το πως έχουν πραγματικά ρυθμίσει την κοινή τους ζωή η Ελένη Μενεγάκη με τον Μάκη Παντζόπουλο! Δεν ήταν αυτό που νομίζανε και διατυμπάνιζαν στις εκπομπές!

Δεν ήταν εκείνο που βόλευε! Δηλαδή ο θρησκευτικός γάμος.

Γάμος παραδοσιακός δεν έγινε ποτέ! Σύμφωνο συμβίωσης έγινε και τώρα, μπορείτε να το διαβάσετε στο μεγαλύτετρο μέρος του.

Επιτέλους το …μυστήριο λύθηκε. Τώρα που αποκαλύφθηκε πως …μυστήριο δνε έγινε ποτέ.

Ελένη Μενεγάκη: «Ειλικρινά το μόνο που θέλω είναι να μείνουμε έτσι όπως είμαστε σήμερα».

ΣΥΝΕΒΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ Η ΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΑΝ.
ΟΛΑ στη ΦΟΡΑ για τον…ΓΑΜΟ της Μενεγάκη! Αυτή είναι η ΣΥΜΦΩΝΙΑ με τον Παντζόπουλο, για την κληρονομιά, την πειρουσία το όνομα των παιδιών!

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ: ”ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ, ΜΕ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ, ΜΕ ΩΡΙΜΑΣΑΝ…”

Η ίδια η λαμπερή, πανέμορφη βασίλισσα της Ελληνικής τηλεόρασης, άμεσα και ξεκάθαρα, δεν τοποθετήθηκε ποτέ. Δεν διέψευσε ποτέ. Δεν επιβεβαίωσε ποτέ.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ με Μενεγάκη! Τι ΥΠΕΓΡΑΨΕ για την περίπτωση ΔΙΑΖΥΓΙΟΥ με τον Παντζόπουλο! (ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ)ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ με Μενεγάκη! Τι ΥΠΕΓΡΑΨΕ για την περίπτωση ΔΙΑΖΥΓΙΟΥ με τον Παντζόπουλο! (ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ)

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ με Μενεγάκη! Τι ΥΠΕΓΡΑΨΕ για την περίπτωση ΔΙΑΖΥΓΙΟΥ με τον Παντζόπουλο! (ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ)

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ: «Σ’ ΑΓΑΠΩ, Σ’ ΑΓΑΠΩ, Σ’ ΑΓΑΠΩ»! Η ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΙ Η ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ!

Παρά το ότι σε τακτικότατη καθημερινή βάση μας έδινε άπειρες εικόνες για την προσωπική της ζωή! Για το θέμα γάμου, κουβέντα.

Αυτό που ψάχνουν τόσα χρόνια. Για το οποίο απορούν τόσοι. Για το οποίο γίνονται συζητήσεις εντελώς στον αέρα. Χωρίς το παραμικρό στοιχείο! Αυτό, επιτέλους ΑΠΑΝΤΗΘΗΚΕ!

Εδώ και μήνες, σας γράφουμε με…επαναληπτικά δημοσιεύματα, πως όσα ειπώθηκαν σε εκπομπές για τον…γάμο Ελένης Μενεγάκη και Μάκη παντζόπουλου πριν έξι χρόνια, δεν έιχαν σχέση με την πραγματικότητα.

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ! Όλοι οι ΟΡΟΙ Μενεγάκη – Παντζόπουλου στο ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ! Τι υπέγραψαν για περιουσία, χωρισμό, παιδιά, διατροφή! Αυτό που όλοι περιμένατε.
Αυτό, το διαπιστώσαμε με απλή παραπάνω παρατηρητικότητα γεγονότων.

ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΑΣ “ΦΩΤΙΣΑΜΕ” ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΓΑΜΟΣ, ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ.
Όπως για παράδειγμα, η επίσημη ανακοίνωση του μαιαυτηρίου, την μέρα που η Ελένη και ο Μάκης έβγαιναν, κρατώνατς την νεογέννητη κόρη τους. Η επίσημη ανακοίνωση – που δεν μπορεί να κάνει λάθος – ανέφερε τον Μάκη “σύντροφο” της Ελένης Μενεγάκη. Διαβάστε την παρακάτω ανάρτηση πριν συνεχίσετε:

ΓΡΑΨΑΜΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ Ν’ ΑΝΑΤΡΕΞΕΤΕ! ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΗΡΘΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ. ΕΝΤΟΠΙΣΑΜΕ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ.

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ: «Σ’ ΑΓΑΠΩ, Σ’ ΑΓΑΠΩ, Σ’ ΑΓΑΠΩ»! Η ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΙ Η ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ!

ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ!
Διαβάστε ακόμα: Το σύμφωνο φέρεται να συντάχθηκε στο γραφείο του πληρεξούσιου συμβολαιογράφου και το μόνο που απομένει είναι να μπουν οι υπογραφές.

ΟΣΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΝΟΜΙΜΩΝ ΤΕΚΝΩΝ

Ειδική αναφορά γίνεται για τον τομέα των οικονομικών του ζευγαριού: «Οι συμβαλλόμενοι διατηρούν κατά τη διάρκεια της συμβίωσης την περιουσιακή τους αυτοτέλεια, τόσο για τα ανήκοντα σήμερα σ’ αυτούς περιουσιακά στοιχεία, όσο και για εκείνα τα οποία θα αποκτήσουν στο μέλλον, κατά τη διάρκεια του συμφώνου».

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ: «Σ’ ΑΓΑΠΩ, Σ’ ΑΓΑΠΩ, Σ’ ΑΓΑΠΩ»! Η ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΙ Η ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ!

ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ «ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΔΕΝ ΜΕΤΑΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΩΝ.
Ο ΑΦΕΝΟΣ ΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΟΣ ΔΗΛΩΣΕ ΠΡΟΣΕΤΙ ΟΤΙ ΣΥΓΚΑΤΑΤΙΘΕΤΑΙ, ΩΣΤΕ Η ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΗ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥ».

ΕΑΝ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΟΣΟ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ Η ΕΝΤΟΣ ΤΡΙΑΚΟΣΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΛΥΣΗ Η ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΑΚΥΡΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ, ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ

ΠΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Η ΓΟΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ,…

…εφαρμοσμένων αναλόγως των σχετικών διατάξεων του Αστικού Κώδικα που αφορούν τη γονική μέριμνα τέκνων που γεννήθηκαν σε γάμο.

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΧΩΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ «ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΜΕ ΝΕΟΤΕΡΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΩΝ, Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ Η ΜΕ ΜΟΝΟΜΕΡΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ,..

…η οποία θα ισχύσει αφότου κοινοποιηθεί στον άλλο με δικαστικό επιμελητή ή αυτοδικαίως αν συναφθεί γάμος μεταξύ των συμβαλλομένων ή μεταξύ ενός από αυτούς και τρίτου.

Στις δύο πρώτες από τις παραπάνω περιπτώσεις η λύση του παρόντος συμφώνου συμβίωσης επέρχεται και θα ισχύσει από την κατάθεση του αντίστοιχου συμβολαιογραφικού εγγράφου στον ληξίαρχο, όπου έχει ,καταχωρηθεί και η σύσταση αυτού, ενώ στην τρίτη περίπτωση επέρχεται αυτοδικία».

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ: «ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΛΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΩΝ ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ».

ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΠΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΙΣΧΥ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ…

…ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΛΗΞΙΑΡΧΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΟΥ.
…συνεχίζεται!

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ! Όλοι οι ΟΡΟΙ Μενεγάκη – Παντζόπουλου στο ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ! Τι υπέγραψαν για περιουσία, χωρισμό, παιδιά, διατροφή!

. ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ με Μενεγάκη! Τι ΥΠΕΓΡΑΨΕ για την περίπτωση ΔΙΑΖΥΓΙΟΥ με τον Παντζόπουλο! (ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ) - -.

Related posts

Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση

“ΣΤΗΝΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ” τον Λιγνάδη η Μακρυπούλια

times1

“Μας ήρθαν άλλες κατηγορίες για τον Δημήτρη Λιγνάδη”

ΦΡΙΚΗ! Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΒΙΑΣΜΟ μωρού από τον πατέρα του!!!

Ζήνα Κουτσελίνη: ‘Θέλει να παρουσιάσει ένα βραδινό show!’

times1

Τζένη Μπαλατσινού: Ποιος είναι ο Βασίλης Κικίλιας το life story του;

Leave a Comment