15.6 C
Athens
February 26, 2021
GOSSIP

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Μενεγάκη – Παντζόπουλος! ΒΡΗΚΑΜΕ το ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ! ΔΕΝ παντρεύτηκαν ΠΟΤΕ! Διάβασε όλους τους όρους!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Μενεγάκη-–-Παντζόπουλος!-ΒΡΗΚΑΜΕ-το-ΣΥΜΦΩΝΟ-ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ!-ΔΕΝ-παντρεύτηκαν-ΠΟΤΕ!-Διάβασε-όλους-τους-όρους!

Μενεγάκη – Παντζόπουλος ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! ΒΡΗΚΑΜΕ το ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ! ΔΕΝ παντρεύτηκαν ΠΟΤΕ! Διάβασε όλους τους όρους! Αυτό που ψάχνουν τόσα χρόνια. Για το οποίο απορούν τόσοι. Για το οποίο γίνονται συζητήσεις εντελώς στον αέρα. Χωρίς το παραμικρό στοιχείο! Αυτό, επιτέλους ΑΠΑΝΤΗΘΗΚΕ!

Εδώ και μήνες, σας γράφουμε με…επαναληπτικά δημοσιεύματα, πως όσα ειπώθηκαν σε εκπομπές για τον…γάμο Ελένης Μενεγάκη και Μάκη παντζόπουλου πριν έξι χρόνια, δεν έιχαν σχέση με την πραγματικότητα. Αυτό, το διαπιστώσαμε με απλή παραπάνω παρατηρητικότητα γεγονότων. Σε προηγούμενη ανάρτηση σας “φωτίσαμε” την υπόθεση γάμος, με πολύ απλούς τρόπους.

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ – ΜΑΚΗΣ ΠΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ: ΟΙ ΔΥΟ ΑΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΗ ΕΠΕΤΕΙΟ ΓΑΜΟΥ

Όπως για παράδειγμα, η επίσημη ανακοίνωση του μαιαυτηρίου, την μέρα που η Ελένη και ο Μάκης έβγαιναν, κρατώνατς την νεογέννητη κόρη τους. Η επίσημη ανακοίνωση – που δνε μπορεί να κάνει λάθος – ανέφερε τον Μάκη “σύντροφο” της Ελένης Μενεγάκη.

Γράψαμε κι άλλα στα οποία μπορείτε ν’ ανατρέξετε! Σήμερα όμως ήρθε η στιγμή της αποκάλυψης. Εντοπίσαμε το σύμφωνο συμβίωσης.

Το σύμφωνο συμβίωσης του ζευγαριού προβλέπει τι γίνεται με τα παιδιά, με τις περιουσίες φυσικά και πολλά άλλα!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! ΒΡΗΚΑΜΕ το ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ Μενεγάκη Παντζόπουλου!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! ΒΡΗΚΑΜΕ το ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ Μενεγάκη Παντζόπουλου!

 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! ΒΡΗΚΑΜΕ το ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ Μενεγάκη Παντζόπουλου!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! ΒΡΗΚΑΜΕ το ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ Μενεγάκη Παντζόπουλου!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! ΒΡΗΚΑΜΕ το ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ Μενεγάκη Παντζόπουλου!

Διαβάστε ακόμα:Το σύμφωνο φέρεται να συντάχθηκε στο γραφείο του πληρεξούσιου συμβολαιογράφου και το μόνο που απομένει είναι να μπουν οι υπογραφές.

Όσα προβλέπει το Σύμφωνο συμβίωσης για παιδιά, περιουσία και ονόματα νόμιμων τέκνων

Ειδική αναφορά γίνεται για τον τομέα των οικονομικών του ζευγαριού: «Οι συμβαλλόμενοι διατηρούν κατά τη διάρκεια της συμβίωσης την περιουσιακή τους αυτοτέλεια, τόσο για τα ανήκοντα σήμερα σ’ αυτούς περιουσιακά στοιχεία, όσο και για εκείνα τα οποία θα αποκτήσουν στο μέλλον, κατά τη διάρκεια του συμφώνου».

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ: 6 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΚΗ ΠΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟ

Οι δύο τους συμφώνησαν επίσης ότι «το παρόν σύμφωνο συμβίωσης δεν μεταβάλλει το επώνυμο των συμβαλλομένων. Ο αφενός συμβαλλόμενος δήλωσε προσέτι ότι συγκατατίθεται, ώστε η αφετέρου συμβαλλόμενη να χρησιμοποιεί στις κοινωνικές σχέσεις το επώνυμο του».

Εάν το ζευγάρι αποκτήσει παιδιά όσο ισχύει το Σύμφωνο ή εντός τριακοσίων ημερών από τη λύση ή την αναγνώριση της ακυρότητας του, όπως γράφει το κείμενο χαρακτηριστικά, θα φέρουν το επώνυμο Παντζόπουλος και η γονική μεριμνά τους θα ανήκει και στους δύο γονείς και θα ασκείται από κοινού, εφαρμοσμένων αναλόγως των σχετικών διατάξεων του Αστικού Κώδικα που αφορούν τη γονική μέριμνα τέκνων που γεννήθηκαν σε γάμο.

Σε περίπτωση χωρισμού τους το Σύμφωνο συμβίωσης «θα λυθεί με νεότερη συμφωνία των συμβαλλομένων, η οποία θα γίνει αυτοπροσώπως με συμβολαιογραφικό έγγραφο ή με μονομερή συμβολαιογραφική δήλωση του ενός από αυτούς,..

…η οποία θα ισχύσει αφότου κοινοποιηθεί στον άλλο με δικαστικό επιμελητή ή αυτοδικαίως αν συναφθεί γάμος μεταξύ των συμβαλλομένων ή μεταξύ ενός από αυτούς και τρίτου.

Στις δύο πρώτες από τις παραπάνω περιπτώσεις η λύση του παρόντος συμφώνου συμβίωσης επέρχεται και θα ισχύσει από την κατάθεση του αντίστοιχου συμβολαιογραφικού εγγράφου στον ληξίαρχο, όπου έχει ,καταχωρηθεί και η σύσταση αυτού, ενώ στην τρίτη περίπτωση επέρχεται αυτοδικία».

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ: ΓΙΑ ΓΕΥΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ

Όσο για τη διατροφή: «Σε περίπτωση λύσεως του παρόντος συμφώνου συμβίωσης με οποιονδήποτε τρόπο, κανένας εκ των συμβαλλομένων δεν δύναται να απαιτήσει από τον άλλον διατροφή».

Το Σύμφωνο συμβίωσης της Ελένης Μενεγάκη και του Μάκη Παντζόπουλου θα έχει ισχύ από τη στιγμή που θα κατατεθεί στον Ληξίαρχο του τόπου κατοικίας των δύο συμβαλλομένων και την καταχώρηση του στο ειδικό Βιβλίο του Ληξιαρχείου.

…συνεχίζεται!

. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Μενεγάκη – Παντζόπουλος! ΒΡΗΚΑΜΕ το ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ! ΔΕΝ παντρεύτηκαν ΠΟΤΕ! Διάβασε όλους τους όρους! - -.

Related posts

Αλέξης Κούγιας: Μηνύσεις σε δικηγόρους, ηθοποιούς, μόδιστρους και παρουσιαστές

times1

Ο Αλέξης Κούγιας έκλεισε πάλι το τηλέφωνο – Έξω φρενών ο Γιώργος Παπαδάκης

times1

Σήμερα 26 Φεβρουαρίου τιμάται ο Όσιος Πορφύριος: Ο επίσκοπος Γάζης

Η τηλεοπτική επιτυχία, οι σκέψεις για υιοθεσία και η σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη

times1

Δημήτρης Λιγνάδης: Κρίθηκε προφυλακιστέος

Στον “Φύλακα Άγγελο” έχουμε εξετάσει υπόθεση πατέρα που κακοποιούσε σεξουαλικά την 2,5 ετών κόρη του

Leave a Comment