5.3 C
Athens
January 16, 2021
FACES

Συνέντευξη – Βίκυ Διαμαντοπούλου: “Η Σοφούλα ερωτεύεται τον Βόσκαρη και αυτός την χρησιμοποιεί”

Συνέντευξη-–-Βίκυ-Διαμαντοπούλου:-“Η-Σοφούλα-ερωτεύεται-τον-Βόσκαρη-και-αυτός-την-χρησιμοποιεί”

Η οδυνηρή λήξη της σχέσης της Σοφούλας με τον Άγγελο, ο έρωτας της πρώτης για τον Βόσκαρη, ο ιδιαίτερος τρόπος που μπαίνει στη ζωή της, αλλά και ο κυρίαρχος στόχος του να τη χρησιμοποιήσει για τους δόλιους σκοπούς του. Η Βίκυ Διαμαντοπούλου αποκαλύπτει στον Γιάννη Βίτσα τις καταιγιστικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς.

Τι έχεις αγαπήσει στο χαρακτήρα της Σοφούλας;


Μου άρεσαν εξαρχής η δυναμικότητά της και η έλλειψη φόβου που τη διακρίνει απέναντι στη ζωή. Έχει ένα καλώς εννοούμενο θράσος.

Υπήρξε βαθιά ερωτευμένη με τον Λάμπρο, ο οποίος την απέρριψε για την Ελένη. Θα έρθει σε σύγκρουση με την Ελένη και τον Λάμπρο;


Όχι. Στην ηλικία άλλωστε της Σοφούλας ο έρωτας είναι μπερδεμένος με τον ενθουσιασμό, τη συμπάθεια, τη σεξουαλική έλξη. Οπότε δεν έχει κάτι εναντίον τους, ούτε σκοπεύει να συγκρουστεί μαζί τους, εκτός και αν οι ίδιοι επέμβουν με έναν τρόπο στη ζωή της και προσπαθήσουν να την εμποδίσουν να κάνει κάτι. Αυτό είναι το μοναδικό θέμα της Σοφούλας. Στέκεται απέναντι στον οποιοδήποτε έρχεται κόντρα στις επιθυμίες της.

Παράλληλα, ο Άγγελος τη διεκδίκησε με έντονο τρόπο.

Η σχέση των δύο ξεκίνησε αρκετά λάθος, με έναν τρόπο που ουσιαστικά δεν έλκυε την ίδια. Το ότι τη ζήτησε επίσημα από τους γονείς της χωρίς να τον γνωρίζει ήταν καθοριστικό στο να καταστραφεί ο αρραβώνας τους. Ωστόσο υπήρχε τεράστια χημεία ανάμεσά τους. Δεν μπορούσαν να αγνοήσουν την έλξη που ένιωθαν. Έτσι ήρθαν πάλι κοντά. Ερωτεύτηκε τον Άγγελο. Όμως κανένας έρωτας στο Διαφάνι δεν μένει ανεμπόδιστος. Θα προκύψει λοιπόν ένα εμπόδιο που θα τους ταράξει και θα τους χωρίσει. Ο Άγγελος προσπαθεί λίγο παραπάνω από τη Σοφούλα να σώσει τη σχέση, εκείνη όμως απομακρύνεται.

Γιατί μπαίνει ο Βόσκαρης στη ζωή της…


Ο Βόσκαρης φλερτάρει έντονα Σοφούλα. Το βέβαιο είναι ότι δεν την αφήνει αδιάφορη.

Τον ερωτεύεται;

Ναι, τον ερωτεύεται. Όλους τους άντρες που έχουν περάσει από τη ζωή της εξομολογείται πως τους αγαπάει. Στον καθένα βρίσκει κάτι διαφορετικό. Αισθάνεται σεξουαλική έλξη για τον Βόσκαρη. Συγκεντρώνει πολλά στοιχεία που αρέσουν στη Σοφούλα. Είναι μεγαλύτερος σε ηλικία, έχει επιρροή στο χωριό.

Καταλαβαίνει ότι είναι ένας χαρακτήρας μη επιθυμητός στο Διαφάνι;

Όχι, εννοείται ότι δεν το αντιλαμβάνεται. Δεν γνωρίζει τίποτα για το παρελθόν του Βόσκαρη.

Δεν ξέρει, δηλαδή, ότι στο παρελθόν έχει επανειλημμένως βιάσει την Ελένη;

Όχι. Ουσιαστικά δεν ξέρει τίποτα για τη ζωή του.

Ο Βόσκαρης τη χρησιμοποιεί με έναν τρόπο προκειμένου να εκβιάσει τον Λάμπρο και την Ελένη;

Σίγουρα τη χρησιμοποιεί. Ο Βόσκαρης είναι βέβαιο πως κάτι θέλει από τη Σοφούλα.

Πώς νιώθεις που συμμετέχεις στις «Άγριες Μέλισσες»;

Αισθάνομαι τεράστια ευγνωμοσύνη και χαρά. Το ότι με το που ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στη δραματική σχολή βρήκα κατευθείαν μια δουλειά που μου αρέσει πολύ είναι ό,τι καλύτερο μπορούσε να μου συμβεί.

ΠΗΓΗ: “7 ΜΕΡΕΣ TV”

Διαβάστε επίσης:

Συνέντευξη Γιάννη Στάνκογλου: “Δούλεψα για πρώτη φορά σε ηλικία 14 ετών στην οικοδομή. Εκεί έβγαλα το πρώτο μου μεροκάματο”

Συνέντευξη Μαντώ Γαστεράτου: “Με τον Πέτρο Κωστόπουλο δυσκολευτήκαμε να συνεργαστούμε αλλά βρήκαμε τα πατήματά μας”

Related posts

Νίκος Οικονομόπουλος: «Τον φόβο να τον κοιτάτε πάντα στα μάτια»

times1

Βάνα Μπάρμπα: Βόλτα στη Γλυφάδα με την 18χρονη κόρη της, Φαίδρα

times1

Survivor: Επέστρεψε στην Αθήνα η Αγγελική Λάμπρη

times1

Σάκης Τανιμανίδης: Ο αδερφός του έκανε το εμβόλιο για τον COVID-19

times1

Σταματίνα Τσιμτσιλή- Θέμης Σοφός: Αγκαλιά στο κέντρο της Αθήνας

times1

Φαίη Μαυραγάνη: “Δεν νομίζω ότι υπάρχουν άνθρωποι που κάποια στιγμή της καριέρας τους δεν έχουν δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση από κάποιον ανώτερό τους”

times1

Leave a Comment