6.9 C
Athens
January 27, 2021
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δωρεά 500.000 ευρώ της Cosmote στις Ένοπλες Δυνάμεις

Δωρεά-500.000-ευρώ-της-cosmote-στις-Ένοπλες-Δυνάμεις

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος δέχθηκε στο γραφείο του, σήμερα Τετάρτη, τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου ΟΤΕ Μιχάλη Τσαμάζ προκειμένου να παραλάβει δωρεά ύψους 500. 000 ευρώ για την κάλυψη των επιχειρησιακών αναγκών των Ενόπλων Δυνάμεων.

Η δωρεά της COSMOTE αφορά στην προμήθεια εξοπλισμού για την υποστήριξη των μέσων περιπολίας και των συστημάτων ενδοεπικοινωνίας στις παραμεθόριες περιοχές, καθώς και υλικών για την ενίσχυση των κωλυμάτων απαγόρευσης πρόσβασης, συνολικής αξίας πεντακοσίων χιλιάδων ευρώ.

Δείτε την ανάρτηση του υπουργού Εθνικής Άμυνας για τη συνάντηση του με τον κ. Τσαμάζ και τη δωρεά της Cosmote

Είχαμε τη χαρά να υποδεχθούμε τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου ΟΤΕ τον κ. Μιχάλη Τσαμάζ, προκειμένου να υπογράψουμε τη σύμβαση αποδοχής της δωρεάς της COSMOTE ύψους 500.000 ευρώ προς τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις. pic.twitter.com/sAxI5TveJp

— N Panagiotopoulos (@npanagioto) December 2, 2020

Η δωρεά της COSMOTE αφορά στην προμήθεια εξοπλισμού για την υποστήριξη των μέσων περιπολίας και των συστημάτων ενδοεπικοινωνίας στις παραμεθόριες περιοχές, καθώς και υλικών για την ενίσχυση των κωλυμάτων απαγόρευσης πρόσβασης, συνολικής αξίας πεντακοσίων χιλιάδων ευρώ. Το αντικείμενο της δωρεάς καθορίστηκε σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς του Υπουργείου, ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες που προκύπτουν από τη διαρκή επιτήρηση των συνόρων.

Μετά το τέλος της τελετής αποδοχής της δωρεάς, ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας τόνισε ότι η δωρεά εντάσσεται «στο πλαίσιο του αγώνα που κάνουν να υπερασπιστούν τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας και ιδίως τα χερσαία σύνορά μας». «Έχει να κάνει», εξήγησε ο υπουργός, «με την παροχή υλικών και εξοπλισμού προς το Γενικό Επιτελείο Στρατού, το οποίο προσδιόρισε τις ανάγκες. Απευθυνθήκαμε στον όμιλο ΟΤΕ κι αυτός προσέτρεξε με οικονομική βοήθεια, προκειμένου να καλυφθούν αυτές οι ανάγκες». «Ευχαριστούμε την COSMOTE και τον όμιλο ΟΤΕ, τον κ. Μιχάλη Τσαμάζ που εκπροσώπησε σήμερα τον όμιλο εδώ, δηλώνοντας ότι αισθανόμαστε ευτυχείς» συμπλήρωσε. «Ο αγώνας των Ένοπλων Δυνάμεων» πρόσθεσε ο υπουργός, «συναντά υποστηρικτές από το επιχειρείν, ενός από τους μεγαλύτερους και σημαντικούς ομίλους της χώρας που δείχνει το έμπρακτο ενδιαφέρον του για τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται από τις Ένοπλες Δυνάμεις, από τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, από την στρατιωτική ηγεσία και με την στήριξη της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου, προκειμένου να φέρουν σε πέρας και στο ακέραιο την αποστολή τους, όπως και κάνουν».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου ΟΤΕ, Μιχάλης Τσαμάζ υπογράμμισε: «Οι Ένοπλες Δυνάμεις έχουν αναλάβει το ύψιστο καθήκον της περιφρούρησης και διασφάλισης των συνόρων της χώρας μας σε γη, θάλασσα και ουρανό. Στον όμιλο ΟΤΕ θεωρούμε ότι είναι καθήκον μας να στηρίξουμε έμπρακτα αυτήν την προσπάθεια με κάθε μέσο που έχουμε, βοηθώντας κι εμείς στην άσκηση καθηκόντων στα ελληνικά σύνορα σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο και λόγω της πανδημίας». «Εκ μέρους των εργαζομένων και της διοίκησης του ομίλου ΟΤΕ», συνέχισε ο Μ. Τσαμάζ, «ευχαριστούμε τις Ένοπλες Δυνάμεις για το έργο που προσφέρουν. Εξασφαλίζουν την ακεραιότητα της χώρας και φροντίζουν ώστε να νοιώθουμε όλοι ασφαλείς».

Ειδήσεις σήμερα:

Πιέσεις σε ΗΠΑ και ΕΕ για ταχύτερη έγκριση των εμβολίων κατά του κορωνοϊού

Κορωνοϊός: Η Κομισιόν παρουσιάζει τη στρατηγική «Μένουμε ασφαλείς από την COVID-19 τον χειμώνα»

Ανησυχητικά τα ευρήματα στα λύματα της Θεσσαλονίκης: Επιμένει ο ιός

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο -–.gr

Related posts

Μητσοτάκης: Εμβληματικό το 2021 – Μπορεί να διαμορφώσει τη μελλοντική ταυτότητα της χώρας

times1

ΚΝΕ: Το σποτ με τίτλο «πού είναι ο Παππάς» με τη Ρένα Βλαχοπούλου

times1

Σακελλαροπούλου για Ημέρα Μνήμης του Ολοκαυτώματος: Τιμάμε με σεβασμό και συγκίνηση τα θύματα

times1

Ηλιόπουλος: Η κυβέρνηση θέλει να φιμώσει κάθε αντίδραση της κοινωνίας στην πολιτική της

times1

ΚΙΝΑΛ: Ζητά έκτακτη σύγκληση της επιτροπής Οικονομικών της Βουλής για «κόκκινα δάνεια» και bad bank

times1

Μπογδάνος: Ζητά να επιτραπεί το κυνήγι υπό αυστηρούς υγειονομικούς περιορισμούς

times1