Το i30 N είναι η λογική συνέχεια της παρουσίασης του i30 facelift τον περασμένο Μάρτιο και η Hyundai δεν χάνει καθόλου επιπλέον χρόνο καθώς ξεκίνησε ήδη την αντίστροφη μέτρηση για την αποκάλυψη της καυτής έκδοσης του μεσαίου hatchback της. Με δύο απρόσμενα αποκαλυπτικές φωτογραφίες, η κορεατική φίρμα μας δείχνει ότι τον δρόμο που αποφάσισε να ακολουθήσει με το i30 N facelift και η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε ιδιαίτερες εκπλήξεις.

Έτσι, βλέπουμε την νέα, σαφώς πιο επιθετική μάσκα με τους μεγαλύτερους αεραγωγούς και τα νέα φωτιστικά σώματα, τους ανασχεδιασμένους και “αγριεμένους” προφυλακτήρες και την διπλή απόληξη της εξάτμισης που “γεμίζει” το μάτι και φτιάχνει την διάθεση. Παρατηρούμε επίσης τις νέες, σφυρήλατες ζάντες ελαφρού κράματος 19 ιντσών που σύμφωνα με την Hyundai μειώνουν τη μη-αναρτώμενη μάζα κατά 14 κιλά και συμπληρώνουν το look του αυτοκινήτου.

Όσον αφορά στα μηχανικά, η πιο σημαντική αλλαγή αφορά στην προσθήκη ενός νέου, 8-τάχυτου αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη υγρού τύπου. Το εν λόγω κιβώτιο είναι ήδη διαθέσιμο στο Veloster N και υποθέτουμε ότι μαζί με την μονάδα θα έρθουν και τα ειδικά modes όπως το “N Grin Shift” που αυξάνει την μέγιστη ροπή για περιορισμένο χρονικό διάστημα και το “N Power Shift” που ενεργοποιείται όταν ο οδηγός επιταχύνει με περισσότερο από το 90% της διαδρομής του πεντάλ του γκαζιού. Περισσότερες πληροφορίες θα έχουμε σύντομα, άρα το μόνο που μπορούμε να κάνουμε τώρα είναι να χαζέψουμε τις εικόνες που έδωσε στην δημοσιότητα η Hyundai!